Egy pár részletkérdés amire figyelni kell egy esküvőnél.

Esküvő ez egy show műsor, ahol a menyasszony és vőlegény a főszereplők, a násznép pedig a nézők. Ezért fontos, hogy a részletek is tökéletesek legyenek. A család, menyasszony, vőlegény éppen emiatt izgul ezen a napon. A részletek lehetnek a következők:

Jó lesz e a menyasszony frizurája, tartós lesz e?
Milyen lesz az időjárás?
Sikerül e bakik nélkül a nyitótánc?
Sikerülnek e a fotók?
Nem e lesz késés?
Ezeken a részletkérdéseken kívül van még egy pár amit szoktam mondani a pároknak:
1. A menyasszony öltözésénél legyen egy szoba nagy ablakkal, ami előtt nincs semmi bútor, mert a legtöbb felvételt pont az ablakból jött fényt használva készítí a fotós és a videós is. Ha ez a részlet nincs megbeszélve, az nagy hatással lesz a kép/videó szépséghatására. 
2. A menyasszony ruhája olyan legyen amiben tudjon járni, táncolni anélkül, hogy azt folyamatosan fogni kelledjen, mert az kényelmetlenséget fog okozni az egész nap folyamán.
3. Az öltözködésnél reggel legyenek készen a szülők, testvérek, egy közös kép/videó elkészítésére, ez nagyon fontos, mert azt ahogy megöleli a szülő az éppen esküvőre készülő gyerekét az megismételhetetlen.
4. Milyen aprósággal lehet még feldobni a felvételeket? Csillagszórók, nyitótáncnál  nehézfüst, konfetti, tüzijáték. Koszorús lányok egyforma öltözete, virágcsokorral a csuklójukon. Virágszirmok felhajítása a templom előtt nagyon szép felvételeket eredményez. 
5. A Tortán ha lesz tüzijáték, az inkább a közepes méretű legyen, mert a kicsik hamar bealszanak, a hosszúak meg nagyon nagy füstöt hagynak maguk után.
6. Ha nincs a közelben szép helyszín ahol a kreatív fotózást/videózást le lehet bonyolítani, akkor ajánlatos másnapra hangyni ezeket a felvételeket, mivel ha távoli helyszínre megyünk az esküvő napján, az minimum 4 órát vesz el a napból, ami nagyon korai készülődést/kezdést igényel ami nagyon fárasztó lehet mindenkinek.
7. A templomi és a polgári szertartásnál, fontos, hogy a menyasszony és a vőlegény, mosolyogjon, és nézzenek egymásra egy párszor, mert a fotós alig várja, hogy meghatóan szép fotót tudjon készíteni. Ez egy ünnepnap, egy új család születése, ami egy örömünnep, tehát csak mosolyogj! :)
A többi részletért már a megbízott csapat felelős, a vőfély, a fotós, videós, szakács stb. De ha jól  választottál, ezért nem kell aggódni. Legyen szép esküvőd! :)

Jura és Ágnes Legszebb pillanatok from Alexander Varga on Vimeo.