Rólunk

kreativitás. folyamatos fejlődés.

Sziasztok!

3W2A201522

Amit tudnotok kell a szolgáltatásainkról: Két kamerás felvételeket készítünk, aminek köszönhetően változatos, kellemesen nézhető felvételek készülnek. Különböző lencséknek köszönhetően, minden helyzethez tudunk alkalmazkodni, hogy a legszebb képhatást tudjunk elérni. Professzionális mikrofonok segítségével élethű minőséges hangot tudunk felvenni. Légi-felvételekkel is meglepjük a házasulandókat. A megrendelő kap egy díszdobozban lévő pendrive-ot, amin megnézhetik a kikérést, a templomi szertartást, a polgári ceremóniát, kb 2 órányi mulatozást és persze a kisvideót a legjobb pillanatokról Full HD felbontásban, illetve egy linket, amit el lehet küldeni a barátoknak, ahol online megnézhetik vagy letölthetik az esküvői videót. A munkaidőnk hajnali 2.00 óráig szól.

Filozófiánk

Igyekszünk mindenre odafigyelni, és segíteni a házasulandó párnak, ha kell tanácsokkal, vagy bíztatással. Videózásnál odafigyelünk a részletekre és megörökítjük az esküvő minden értékes mozzanatát. A videó vágásakor elegáns zenei aláfestéssel emeljük a jelentek hangulatát.

Előnyeink

Sosem iszunk ha dolgozunk, alkalomhoz illően öltözünk, beleolvadunk a vendégek közé, hogy a mulatást önfeledten élvezhessék. Saját járművel rendelkezünk, mindig pontosak vagyunk. A vágási idő rövid!

Legyen szép Esküvőtök!

Weva Balcanaward 2019 Best Colorist Diploma For 4 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Debut Of The Year Diploma For 2 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Engagement Diploma For 4 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Pilot Diploma For 4 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Sde Maker Diploma For 4 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Sound Producer Diploma For 4 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Walk Diploma For 5 Place
Weva Balcanaward 2019 Best Young Professional Diploma For 2 Place